Crank that

HEYO!

Nå så jeg akkurat at jeg er kommet på topp 10 lista på bloggen til supersøte Ida Christine. Hun har en flott blogg som virkelig er verdt å ta seg en tur innom! Jeg er superglad! Vil bare takke Ida for at jeg har fått kommet på topp 10 lista hennes. ♥

Her er det full chillings med lille søster, er jo rimelig så usosial med hverandre. Egentlig er vell det eneste hun har sagt til meg på en halv time ¨Kan ikke du gå å hente no mat til oss¨ og ¨jeg tror dette må være det fæleste bilde jeg har av oss.¨ Dette er da noe hun har gjentatt x antall ganger. Jeg spiser forresten mais hvis noen lurte! Ok, er ingen som lurte på det, men er jo greit og vite da?!

Er du like glad i mais som jeg er?

 

Ah, kjenner jeg gleder meg sykt til å begynne på ny skole, med blanke ark. Egentlig så er det jo faktisk ikke blanke ark! I og med at det meste fra ungdomms skolen kommer med over til vidregående.

Herlig er det at vi skal starte på en meget ny skole da, jeg har forresten søkt service og samferdsel/salg og service. Er ikke 100% sikker på om jeg skal gå det eller om jeg skal gå danselinja i Bodø, men er ganske sikker på at jeg i hvertfall blir til å gå første året her jeg bor, og heller se om andre året blir i Bodø eller her! Har en god stund hatt lyst å flytte fra Sortland, siden jeg ikke trives så godt her. Men nå synes jeg det er litt kjipt å flytte så tidlig fra venner og familie. Håper og tror at vidregående kommer til å bli bedre å at kansje lysten på og bare flytte fra Sortland blir litt mindre, selve lysten på å flytte fra Sortland tror jeg igrunnen alltid kommer til å være her.Ja, jeg er ungen til høyre som ser ut som en gutt. Jeg var kledd ut som mannen i "bryllupet" for de som ikke forstår det.

 

 

~ Hanna

  • Dato:27.mar.2011
  • Klokken:00:57
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

ukuult

Dato: 27.mar.2011 Klokken: 01:00

mais<3

Marthe

Dato: 27.mar.2011 Klokken: 01:09

håpe du kommer inn :D

OSTT ~

Dato: 27.mar.2011 Klokken: 01:11

Marthe:det gjør jeg og, har hørt det er stor sjanse for å komme inn :-D

Skriv en ny kommentar

OSTT ~

15, Narvik

Jeg blogger om det meste som faller meg inn. kontakt meg på; ostt@hotmail.no

KATEGORIER

ARKIV


hits