The show goes on, All night 'til the morning

HEI! 

Oi, jeg har visst blogg..Hvem hadde gjettet det? Jo, jeg hadde egentlig ikke gjettet at jeg hadde blogg. Høres kansje merkelig, men grunnen ligger nok i det at jeg har mangel på kreative skrive kunnskaper, gramatikk og rettskriving for den saks skyld og. Men her sitter jeg alikevell å blogger. Har tenkt litt over hva i pokker bloggen min egentlig "handler"/det jeg skriver mest om, jeg kom fram til det at bloggen min egentlig ikke har noe spesielt tema. I tillegg så er det jeg skriver om rimelig lame tror jeg? Det betyr ikke at det ikke er interessant å lese, for noen ganger så er faktisk det som er helt usaklig, rart og lame veldig gøy å lese. Sier ikke at bloggen min er interessan, men jaeg har jo faste som er innomm bloggen min hver dag så det kan da ikke være helt ræva. 

Er forresten fullt klar over at jeg har blogget lite og dårlig i det siste, grunnet at jeg har ikke egen pc. Tror jeg har nevnt det før om jeg ikke tar altfor feil. 

Unyttig informasjon: Jeg gjorde leksene mine på skolen idag. 

Idag har jeg hatt en veldig bra dag. Det har vært sol, og kjenner virkelig at det hjelper på humøret! Gleder meg virkelig til sommeren, det blir så herlig. Håper vi snart kan finne fram sykklene, legge bobblejakkene på hylla og gå i søte tøysko! wihu ♥ 
Søtingær  

 

 

~ Hanna 

  • Dato:29.mar.2011
  • Klokken:23:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

ukuult

Dato: 29.mar.2011 Klokken: 23:53

wow. hvem er den søte jenta til høyre på nederste bilde? o.o

OSTT ~

Dato: 30.mar.2011 Klokken: 22:12

ukuult:ja nå kan du lure o.o

Skriv en ny kommentar

OSTT ~

15, Narvik

Jeg blogger om det meste som faller meg inn. kontakt meg på; ostt@hotmail.no

KATEGORIER

ARKIV


hits